Als illustrator van DMS educatief en Beertje Anders heb ik heel veel posters gemaakt voor particulieren, scholen, bedrijven en organisaties. De meesten hiervan vindt u op deze website.

Wilt u zelf ook een ontwerp of poster op maat, neem dan gerust contact met mij op. Vul hiervoor het onderstaand formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een voorstel/offerte. Uiteraard mag u ook altijd even vrijblijvend bellen +31-(0)495750598


Poster op maat
- Een bestaande poster met de naam van uw school, bedrijf of organisatie erop of een geheel nieuw ontwerp.
- Poster met de kernwaarden, doelstellingen of aankondigingen van uw school, bedrijf of organisatie.
- Met een eigen logo en teksten.
- Elke maat en op elk soort papier van A4 tot A0.

Polsbandjes op maat
Polsbandje met eigen opdruk. Voor scholen en organisaties. Voor meer naamsbekendheid. Ze zijn goedkoop, origineel en persoonlijk.U kunt zelf de kleur, tekst/slogan en logo van het polsbandje bepalen. Meer informatie over de mogelijkheid van polsbandjes met eigen ontwerp.

 


Posters of polsbandjes met eigen ontwerp/logo? Vraag vrijblijvend een ontwerp/voorstel aan.

 

Zoek hier eventueel uw kleurnummers uit: Pantone kleurenwaaier


Kijk voor meer inspiratie ook op de website met alleen maar A3-formaat posters:  www.posters-poster.nlKllimaatverandering raakt ons ons allemaal! Daarom hebben wij hiervoor een nieuwe website gemaakt: www.klimaat-verandering.eu Op deze website staat veel informatie en de nieuwe les 'De Klimaatmuur'. Samen maken we het verschil.

Maatwerk posters