Lesmaterialen

 

Het coronavirus raakt ons allemaal!
Daarom hebben we een gratis bedankkaartje (A5) en poster (A3) gemaakt voor onze klanten, scholen, bedrijven en instellingen. Wij hopen hiermee ook een kleine positieve bijdrage te kunnen leveren om deze moeilijke periode door te komen. Je kunt de kaartjes meegeven aan leerlingen waarvan de ouders in de zorg werken of geef ze zelf aan de ouders als ze hun kinderen ophalen. Een hart onder de riem voor alle mensen in vitale beroepen. 

Het aantal kaartjes per bestelling is naar alle redelijkheid! Bent u veel kaartjes nodig dan kunt u dit eerst met ons overleggen. Tekst op het kaartje: 'Wij zijn trots op het werk dat jij doet en het verschil dat jij maakt. Super en enorm bedankt!'

Het gratis kaartje en de poster zijn, tegen betaling, nu ook verkrijgbaar als A3 posters gedrukt op 400 grams glanslaminaat en passen in een posterstandaard of wissellijst. 

Gratis PowerPoint-presentatie over corona

Over corona is een gratis PowerPoint-presentatie gemaakt. U mag de PowerPoint-presentatie gewoon op school afdraaien of ze gebruiken als les om het bespreekbaar te maken. Bekijk/download hier de PowerPoint-presentatie.

Gratis kleurplaten over corona

Met de onderstaande kleurplaten over het Coronavirus kunt u ook de jongste leerlingen betrekken bij het maken van een Coronamuur.


De kleurplaten over corona downloaden

 

Gratis verhalen om voor te lezen

Lees een verhaal voor aan mensen die eenzaam zijn! Kijk hiervoor op de pagina met korte moraal verhalen.